WIE

Ik ben Nadine Liebe, 29 jaar, geboren in Monster en grootgebracht in Helmond. Al van kleins af aan ben ik opgegroeid met honden en andere huisdieren. Ik woon samen met mijn vriend Dennis Pieloor, mijn dochtertje Eleanor.

Naast mijn liefde voor dieren heb ik ook een grote passie voor sport. Ik hou er erg van om lekker te bewegen en daarom ben ik de opleiding sport en bewegen gaan doen. Na een aantal jaar in de sportschool te hebben gewerkt en verschillende sport lessen te hebben gegeven wilde ik toch weer wat meer naar buiten. Ik zit al regelmatig op de racefiets of op de mountainbike maar ook dat is niet genoeg buiten zijn voor mij.

Zo was het plan om iets met honden te gaan doen, omdat ik daar toch echt helemaal gek van ben. Omdat ik het liefste buiten ben en honden om mij heen heb ben ik in 2015 gestart met hondenuitlaatdienst HelmHond.

Omdat de roedel steeds verder groeit ben ik mij helemaal gaan richten op de uitlaatdienst. Ik vindt het geweldig om elke dag met al die leuke honden op pad te gaan en te zien hoe blij ze zijn elke keer als ik ze kom ophalen.

In 2014 heb ik de opleiding Hondenuitlaatservice op de Martin Gaus academy in Lelystad afgerond. Tijdens deze opleiding leer je alles over roedel gedrag, rassenkennis, gedragsherkenning en hoe je EHBO bij honden kunt toepassen. Ik vind het geweldig om van mijn hobby nu werk te maken.

Share Button